Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/jacobkorsgaard.com/public_html/wp/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/jacobkorsgaard.com/public_html/wp/wp-includes/plugin.php on line 571
Jacob Korsgaard » SVN Externals
Home > Programming > SVN Externals

SVN Externals

Jeg har ofte siddet med problemet at jeg har fundet på et stykke kode, som jeg gerne vil bruge i mange forskellige projekter og samtidigt holde opdateret. Det kan for eksempel være en funktion der tager to filsystem stier og finder den relative sti fra den ene til den anden. Det kan også være hele projekter jeg vil referere til, fra forskellige SVN repositories.Import af TagLib# i mit Musizk projekt

I dag tog jeg mig så tid til at prøve at løse denne problemstilling og det jeg kom frem til var en feature jeg ikke vidste eksisterede i SVN, nemlig externals.

Ligesom ignore, som jeg ofte bruger til at undgå at committe bin og obj mapper, så er externals en egenskab på en SVN mappe. Det er temmelig simpelt at bruge og proceduren er beskrevet fantastisk for TortoiseSVN på bloggen justaddwater.dk af Jesper Rønn-Jensen.

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.